Upplevelsemiddag
Premiär 1 – Elements of Nature (Immersive Sonic Dinner Experience). Upplevelsemiddag

Äntligen har vår upplevelsemiddag sett dagens ljus och fått möta sin första publik av livsnjutare!

Det blev en fantastisk kväll & lyckad premiär den 4 april med Elements of Nature – Immersive Sonic Dinner Experience.

Vår hyllning till naturens fyra element. Där man under ett dygn från tidig morgontimma upplever jord, eld, vind och vatten i synk med årstiderna, och åter tillbaka igen en tidig disig morgon.

Vi har jobbat såå länge med detta.
Tankarna om denna smakföreställning har vi haft i flera år. Att det skulle utveckla sig från 12 gäster och en centerpiece, slutade med 26 gäster och fyra centerpieces. Vi har sågat, skruvat, limmat och byggt. Kalkylerat, mätt och komponerat. Köpt teknik där ljuset och projektioner varit en stor del, och alla tankebanor har snurrat. För oss har det varit både blod, svett och tårar, men även massor med glädje och de framsteg man nått på vägen mot målet. Sveriges första Immersive Sonic Dinner Experience, som man nu efter vår vip-premiär, kommer att kunna boka biljett till och uppleva inom kort.

Taste of Sound & Högbo Brukshotell; – Vilket grymt team som gjorde detta möjligt!
Varm i hjärtat nu. Vi riktar också ett Stort Varmt Tack till alla inblandade, Stefan Johansson med grymmaste teamet i köket på Nya Herrgården, Högbo Brukshotell! Vi har workshoppat tillsammans och det har varit spännande möten där alla verkligen gått All In. Vilken kväll det blev!!!

Vi är i full gång med klippandet av film och vi kommer uppdatera och återkomma med fortsättningen. Att vidareutveckla denna upplevelsemiddag.

Detta är bara början av resan; Immersive Sonic Dinner Experience.

Elementet Eld, red room.
Elementet Eld, red room.
Preppar i köket.
Prepp och upplägg i köket på Nya Herrgården, Högbo Brukshotell.
Taste of Sound-teamet.
Nu öppnar vi dörrarna för Elements of Nature, Sveriges första Immersive Sonic Dinner Experience!