Logo transparent

 

Large Scale Dinner

Large Scale Dinner

Den ultimata middagsupplevelsen där arenan förvandlas med magnifik ljussättning, videoprojektioner, specialeffekter, samt ljudlandskap och musik som förstärker smakerna.

Prisbelönade duon Moneeo har tillsammans med de bästa kockarna skapat middagsföreställningar som inte liknar något annat du upplevt.

Du bjuds in till en upplevelsemiddag för alla sinnen!
En smakföreställning och gastronomisk resa i perfekt sync med ljus och projektioner, där färger, dofter och ljudlandskap samspelar och lyfter smakerna till nya höjder.
– En gastronomisk resa, om så bara för en kväll. Minnesvärd!

Large Scale Dinner

Taste of Sound DinnerTaste of Sound Dinner

Immersive Sonic Dinner Experience

Immersive = Du kommer som gäst att omslutas och befinna dig mitt i en färgstark helhetsupplevelse av ljusdesign, videoprojektioner, musik och specialeffekter.

Sonic = Betyder ”ljudande”. Specialkomponerade ljudlandskap och nyskapande musik.

Dinner Experience = Middagens smaker förstärks av de ljud, ljus, musik och rörliga bilder till en gastronomisk upplevelsemiddag för alla sinnen.

Moneeo on stage

Moneeo, musiken, och konceptet

Per & Iréne Moneeo har som ett par av de första tonsättarna i världen valt att specialisera sig på att komponera musik för middagar, baserat på neurovetenskaplig forskning. För sin bok Krydda med Musik har duon belönats med Svenska Måltidsakademiens pris Årets Pionjär, samt fått utmärkelsen Best in the World på den internationella prisgalan Gourmand Awards i Yantai, Kina.

Detta är en storskalig middagsupplevelse för hundratals gäster, som vi skräddarsyr utifrån dig som kund, sammanhang samt vad du vill kommunicera genom denna middagsupplevelse.
Vi tillför magi med musik, ljudlandskap, ljus och projektioner som lyfter de gastronomiska smakerna så att en helhetsupplevelse skapas.
En oförglömlig upplevelse kort och gott!

Vi jobbar med de allra bästa kockarna som anpassar en meny som serveras så väl för smaklökarna som för ögat. Hur det serveras kan på många sätt vara en del av upplevelsen i sig, nytt och spännande!

 

Är du intresserad av att göra en fantastisk upplevelsemiddag för ditt event?

Fyll i dina uppgifter här nedan så kontaktar vi dig: